Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 3

Ôn tập kiểm tra cuối kì 2 tiếng Anh lớp 5

Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 3 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong đề thi cuối học kì 2 lớp 5 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 5 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 5

Bài kiểm tra trắc nghiệm và tự luận Tiếng Anh lớp 5 học kì 2 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 5 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 5 và môn Tiếng Việt 5. Mời các em thao khảo bài sau đây.

Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 3

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A. this B. miss C. is D. yes
2. A. doctor B. not C. box D. hot
3. A. he B. me C. we D. pen
4. A. five B. sister C. fine D. nine
5. A. come B. open C. close D. old

II. Choose the odd one out

1. A. doctor B. engineer C. job D. teacher
2. A. blouse B. shoes C. jeans D. zoo
3. A. red B. elephant C. blue D. brown

III. Choose the best answer A, B, C or D

1. How many seasons are _______ in England?

A. these

B. those

C. they

D. there

2. _____ you like to drink coffee? -Yes, please

A. What

B. Would

C. Want

D. How

3. I _____ go swimming because I can’t swim

A. often

B. never

C. usually

D. sometimes

4. The bank is________ the restaurant and the hotel.

A. Opposite

B. right

C. in front

D. between

5. I go skating ______ a week

A. one

B. twice

C. three

D. four

6. Nam: _____ floor is your classroom on? - Hoa: It’s on the first floor

A. Where

B. Which

C. When

D. How

7. Do you listen ____ music every day?

A. of

B. on

C. to

D. for

8. Nga ____ the housework in the afternoon

A. do

B. does

C. don’t

D. doesn’t

9. Ba lives in an _____ in town.

A. apartment

B. house

C. room

D. villa

10. What _____ you do every evening? - I do my homework

A. is

B. are

C. do

D. Does

IV. Choose the word (A, B, C or D) that best fits each of blank spaces.

Tourist: Excuse (1).............. . Could you show me the way (2)............... the museum, please?

Lan: The museum? Ok. Go straight ahead. Take the first street on the (3).......... The supermarket is (4)........... front of you.

Tourist: Thanks a lot.

Lan: You are(5)............…

1. A. I B. me C. my D. Mine
2. A. of B. for C. to D. at
3. A. right B. left C. near D. A&B
4. A. in B. at C. on D. Æ
5. A. kind B. welcome C. nice D. pleasure

V. Rewrite the following sentences

1. My brother is taller than me

I _______________

2. My class had 35 pupils last year.

There ___________

3. Nam likes tea.

Nam’s favorite ___________

4. Let’s go fishing

Why don’t we ____________

5. The bookstore is behind the bakery

The bakery is _____________

-The end-

Đáp án đề thi lớp 5 cuối kì 2 môn Tiếng Anh nâng cao

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. C

2. A

3. D

4. B

5. A

II. Choose the odd one out

1. C

2. D

3. B

III. Choose the best answer A, B, C or D

1. D

2. B

3. B

4. D

5. B

6. B

7. C

8. B

9. A

10. C

IV. Choose the word (A, B, C or D) that best fits each of blank spaces.

1. B

2. C

3. D

4. A

5. B

V. Rewrite the following sentences

1. I am not as tall as my brother

2. There were 35 pupils in my class last year

3. Nam’s favorite drink is tea

4. Why don’t we go fishing?

5. The bakery is in front of the bookstore.

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 3. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 5 hay như Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn tiếng Anh - Đề 4, Đề cương ôn tập Tiếng Anh lớp 5 học kì 2 năm 2019 - 2020 ..... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 753
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề thi học kì 2 Xem thêm