Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 6

Ôn tập kiểm tra cuối kì 2 tiếng Anh lớp 5

Đề thi cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh lớp 5 nâng cao - Đề 6 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong đề thi cuối học kì 2 lớp 5 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 5 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 5

Bài kiểm tra trắc nghiệm và tự luận Tiếng Anh lớp 5 học kì 2 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 5 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 5 và môn Tiếng Việt 5. Mời các em thao khảo bài sau đây.

Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 6

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

I. Find the word which has a different sound in the underlined part

1. A. fall B. always C. walk D. half
2. A. spring B. drink C. kite D. picnic
3. A. summer B. usually C. tube D. menu
4. A. pagoda B. stay C. vacation D. sale
5. A. season B. weather C. bean D. weak

II. Put the verbs in brackets in the correct form:

1. My brother can (swim) _________.

2. I prefer (live) ________ in a village because it is peaceful

3. What (do) _____ your sister ____ now?

- She (skip) ____________.

4. You (go) _______ to Da Lat last summer.

5. They (not eat) _______ meat in her meals in Vung Tau yesterday.

III. Choose the best answer A, B, C or D

1. He should got to the _______ because he has a toothache.

A. dentist

B. nurse

C. teacher

D. doctor

2. _____ do you feel? - I feel very thirsty.

A. Who

B. Why

C. Which

D. How

3. You should do morning exercise _____.

A. regular

B. regularly

C. once a week

D. never

4. My sister _____ her homework every morning.

A. do

B. does

C. play

D. go

5. Ba: _____ is your classroom, Nam? - Nam: It’s on the first floor.

A. Who

B. How

C. Which

D. Where

6. My classroom isn’t small. It’s _______

A. fine

B. long

C. short

D. big

7. How do you ____ your name?

A. spell

B. come

C. live

D. old

8. What’s this? - It’s a __________

A. stool

B. books

C. lamps

D. chairs

9. Nam: Is that your teacher, Ba? - Ba: Yes, _____ is my teacher.

A. this

B. that

C. the

D. your

10. Ba: How many ____ are there in your bag, Ha? - Ha: There are five

A. telephone

B. desk

C. books

D. ruler

IV. Read the passage and answer the question

Linda usually goes to school in the morning. Yesterday, she didn’t go to school because it was Sunday. She went shopping with her father after breakfast. They shopped for food and drink and a lot of things for the family. In the afternoon, the family visited Linda’s grandparents in the countryside. The grandparents were very happy to see them. The family enjoyed their day in the countryside and went back home in the evening. Next week, they will visit Linda’s grandparents again.

1. What does Linda usually do in the morning?

2. Did she go to school yesterday?

3. What did she do after breakfast yesterday?

4. Where do Linda’s grandparents live?

5. Were the grandparents happy to see them?

V. Reorder the words to have correct sentences:

1. does/ Why/ she/ the/ story/ like?

2. the/ your/ matter/ What/ is/ daughter?/ with

3. can/ How/ get/ to/ I/ the/ museum?

4. here/ far/ is/ How/ it/ from?

5. wants/ a/ Phong/ footballer/ to be/ future/ in/ the

-The end-

Đáp án đề thi lớp 5 cuối kì 2 môn Tiếng Anh nâng cao

I. Find the word which has a different sound in the underlined part

1. D

2. C

3. A

4. A

5. B

II. Put the verbs in brackets in the correct form:

1. swim

2. living

3. are - doing - skipping

4. went

5. didn’t eat

III. Choose the best answer A, B, C or D

1. A

2. D

3. B

4. B

5. D

6. D

7. A

8. A

9. B

10. C

IV. Read the passage and answer the question

1. Linda usually goes to school in the morning

2. No, she didn’t

3. She went shopping with her mother

4. Linda’s grandparents live in the countryside

5. Yes, they were.

V. Reorder the words to have correct sentences:

1. Why does she like the story?

2. What is the matter with your daughter?

3. How can I get to the museum?

4. How far is it from here?

5. Phong wants to be a footballer in the future.

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 6. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 5 hay như Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 5 học kỳ 2 năm 2019 - 2020 số 2, Đề thi học kì 2 lớp 5 môn tiếng Anh có đáp án năm 2019 - 2020 ..... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
11 362
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề thi học kì 2 Xem thêm