Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 7

Ôn tập kiểm tra cuối kì 2 tiếng Anh lớp 5

Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 7 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong đề thi cuối học kì 2 lớp 5 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 5 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 5

Bài kiểm tra trắc nghiệm và tự luận Tiếng Anh lớp 5 học kì 2 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 5 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 5 và môn Tiếng Việt 5. Mời các em thao khảo bài sau đây.

Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 7

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

I. Find the word which has a different sound in the underlined part

1. A. hatB. catC. smallD. have
2. A. cloudyB. houseC. aboutD. four
3. A. watchB. wantC. bankD. what

II. Choose the odd one out

1. A. cloudyB. sunC. windyD. stormy
2. A. bankB. museumC. officeD. place

III. Choose the best answer A, B or C

1. My sister _____ karate in her free time.

A. does

B. do

C. play

2. He shouldn’t climb the tree because he may ____ his leg

A. breaks

B. break

C. breaking

3. It’s 8.30. We’re late ___ school

A. to

B. at

C. for

4. What ___ you do every evening? - I do my homework

A. is

B. do

C. does

5. ___ is that? - It’s Chi, my classmate

A. What

B. Who

C. When

6. How many floors ____ your school have, Lan? - Lan: Four

A. does

B. do

C. are there

7. This is Nam and that ___ Linda

A. she

B. are

C. it

D. is

8. How many boards are there? - There ____ one

A. is

B. are

C. a

9. Where do you live? - I live ___ Le Loi street

A. on

B. at

C. in

10. How do you ____ your name?

A. come

B. live

C. spell

IV. Match:

1. What are they doing?A. She wants to be a nurse
2. What do you do at weekend?B. I am going to see films
3. Are you going to the zoo or the cinema?C. It’s about 130 kilometres
4. What does she want to be?D. I play football with my friends
5. How far is it from Nam Dinh to Hanoi?E. They are reading picture books

V. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

Peter (1) _____ born in 1995 (2) _____ Washington D.C. Last summer he went (3) _____ Vietnam. First, he (4) ____ Ho Chi Minh city. He visited Dam Sen Park. After that, he (5)_____ to Hue to see his friend, Hoa. Then, he traveled to Hanoi. Finally, he visited Ha Long Bay and took a lot of photos. He brought some souvenirs for his friends in America.

1. A. beB. wasC. is
2. A. atB. onC. in
3. A. toB. fromC. in
4. A. visitB. visitsC. visited
5. A. flewB. flyingC. flied

VI. Reorder the words to have correct sentences:

1. does/ Why/ she/ the/ story/ like?

2. Tam/ gentle./ very/ beautiful/ and/was

3. Hoa/ on/ Was/ Hanoi/ born/ in/ 12th January?

-The end-

Đáp án đề thi lớp 5 cuối kì 2 môn Tiếng Anh nâng cao

I. Find the word which has a different sound in the underlined part

1. C

2. D

3. D

II. Choose the odd one out

1. B

2. D

III. Choose the best answer A, B or C

1. A

2. B

3. C

4. B

5. B

6. A

7. D

8. A

9. A

10. C

IV. Match

1. E

2. D

3. B

4. A

5. C

V. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

1. B

2. C

3. A

4. C

5. A

VI. Reorder the words to have correct sentences:

1. Why does she like the story?

2. Tam was very beautiful and gentle.

3. Was Hoa born in 12th January in Hanoi?

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 7. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 5 hay như Đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 5 trường Tiểu học Giao Hương, Đề cương ôn tập học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 5..... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
5 482
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề thi học kì 2 Xem thêm