Bài tập Tiếng Anh lớp 7 Unit 4: At School có đáp án

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7

VnDoc.com xin giới thiệu đến quý thầy cô giáo và các em học sinh Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 Unit 4 At School nhằm giúp cho việc dạy và học môn Tiếng Anh trở nên hiệu quả hơn. Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 gồm các tài liệu hay, chất lượng, này sẽ mang đến cho học sinh các bài tập trắc nghiệm trong Unit 4 Tiếng Anh 7 nhằm giúp các em củng cố từ vựng và cấu trúc ngữ pháp đã học.

Bài tập Tiếng Anh lớp 7 Unit 3: At home

Bài tập tự luận Tiếng Anh lớp 7 Unit 4: At School

Bài tập tự luận Tiếng Anh lớp 7 Unit 4

Bài 1:

1. 3.45 is said :......

a. It's three to forty- five b. It's quarter to four c. It's quarter to three.

2. 9.15 is said : .....

a. It's quarter to nine b. It's nine fifteen c. It's nine quarter.

3. What time .....?

a. are you going to go to bed? b. you go to bed c. do you go to bed.

4. What time does Hanh ...in history class?

a. study b. have c. learns

5. What .......? – Math

a. are you study b. do you study c. you are studying

6. Thi has Physics ... Tuesday ... 7. 30.

a. on-at b. from-to c. at-on

7. .... racks have magazines

a. That b. This c. These

8. Do you have magazines and ... here?

a. science book b. newspapers c. dictionary.

9. You can find Math books ...the shelves ... the left.

a. on-on b. on-at c. in-on

10. Mrs. Hoa is a ....

a. librarian b. library c. engineer.

11. English books are ... the back ... the library.

a. on-of b. at-of c. in-of.

12. ... do you have physical education?

a. When b. What time c. How.

13. .... do I find a book, please?

a. How b. What c. Why

14. You can find a book with either the author ... the title.

a. and b. or c. about.

15. In the USA, students ... a school uniform.

a. are not wearing b. do not wear c. is not wearing.

16. Hoa ... a nice dress today.

a. wear b. wears c. is wearing.

17. What time is it? - it ... four fifteen.

a. is b. are c. on.

18. They put the chairs ... the middle of the garden.

a. in b. at c. on.

19. He learns ... badminton.

a. playing b. play c. plays.

20. In American, soccer is the usual word for ....

a. volleyball b. football c. basketball.

Đáp án

1. b. 2.b 3.a 4.a 5.b 6..a 7.c 8.b 9.a 10.a

11.c 12.a 13.a 14.b 15.b 16.c 17.a 18.a 19.a 20.b

Bài 2:

1. They ... some snack at the moment.

a. have b. is having c. having

2. It's a quarter past five.

a. ten b. fifteen c. twenty.

3. English dictionaries are ... the back of the library.

a. in b. at c. on

4. We go to the ... to read books.

a. cafeteria b. library c. stadium.

5. I usually get ... early.

a. up b. on c. in.

6. Look! They.. baseball !

a. play b. will play c. are playing

7. It's five ... five

a. past b. pasts c. pass

8. He shelves on the ... have math and science books.

a. left b. middle c. back

9. In physical Education, he learn ... volleyball.

a. playing b. play c. to play.

10. ... is my favorite subject at school because I love animals and plants.

a. Math b. Biology c. History.

11. We have four.. today.

a. classes b. class c. period.

12. The class ... at 7 o'clock in the morning.

a. start b. starts c. ends

13. ... do you go to bed? – at half past ten.

a. What b. When c. What time.

14. ... does Nga have history? – On Monday and Thursday

a. When b. What time c. How long

15. He looks different ... his father.

a. at b. with c. from

16. Students have two ... each day.

a. 20- minutes breaks b. 20- minute breaks c. 20- minute break.

17. The United States' library of Congress is one of the ... libraries in the world.

a. larger b. largest c. larger than

18. ... novels are very interesting.

a. These b. This c. that

19. I'm very ... to see you here.

a. pleased b. please c. pleasing

20. Hurrah ! we'll have a day.. this week.

a. on b. off c. of.

Đáp án

1.b 2.b 3.b 4.a 5. A 6.c 7.a 8.a 9.a 10.b

11.a 12.b 13.c 14.a 15.c 16.b 17.b 18.a 20.b

Bài 3: Read the text and choose the correct answer

Books are great!

The best thing about going to school is learning to read. Books are great friends. They can help you to learn about anything you want to know. They can go anywhere with you. You can read about animals, far away places, people, and anything else.

Books are written by people called authors, Authors think of things they want to write about. They make a plan for a book and start to write. Sometimes authors like to write fun books that make us laugh. Some authors write books that give us information and teach us things. Authors are very important people because they help us learn

Find a good book to read and read every day. You will enjoy spending time with a good book.

1. What can you read about in books?

A. animals

B. people

C. anything

D. all of these

2. What is best part about going to school?

A. recess

B. lunch

C. learning to read

D. seeing friends

3. What do authors do before they write a book?

A. think about what they want to write about

B. eat lunch

C. make a plan for the book

D. both A and C

4. Authors are important people because _____________.

A. they sing great songs

B. they help us learn

C. they take time to play

D. they have animals

5. What should you do every day with a book?

A. color

B. draw

C. read

D. write letters

Đáp án

1. C

2. C

3. D

4. B

5. C

Trên đây VnDoc đã giới thiệu tới các bạn Bài tập Tiếng Anh lớp 7 Unit 4: At School có đáp án. Ngoài ra, mời các bạn tham khảo thêm tài liệu tiếng Anh được cập nhật liên tục trên VnDoc.com như: Giải bài tập Tiếng Anh 7, Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, Giải SBT Tiếng Anh 7, Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 7 trực tuyến...

Để tiện trao đổi, chia sẻ kinh nghiệm về giảng dạy và học tập các môn học lớp 7, VnDoc mời các thầy cô giáo, các bậc phụ huynh và các bạn học sinh truy cập nhóm riêng dành cho lớp 7 sau: Nhóm Tài liệu học tập lớp 7. Rất mong nhận được sự ủng hộ của các thầy cô và các bạn.

Đánh giá bài viết
25 28.163
Sắp xếp theo
    Tiếng Anh phổ thông Xem thêm