Đề kiểm tra 15 phút Unit 1 lớp 12: Home life hệ 7 năm

Bài tập môn Tiếng Anh Unit 1 lớp 12 có đáp án

Đề kiểm tra 15 phút Unit 1 lớp 12: Home life hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 12 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 12 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 12

Bài tập trắc nghiệm từ vựng môn Anh lớp 12 Unit 1 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 12 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 12Ngữ Văn lớp 12. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Đề kiểm tra 15 phút Unit 1 lớp 12: Home life

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

1. A. share

B. rare

C. are

D. declare

2. A. teacher

B. children

C. chore

D. school

3. A. cooks

B. loves

C. joins

D. spends

Exercise 2: Choose the correct answer A, B, C or D

1. He has been very interested in doing research on ___________ since he was at high school

A. biology

B. biological

C. biologist

D. biologically

2. It is parents’ duty and responsibility to ________ hands to take care of their children and give them a happy home

A. shake

B. hold

C. join

D. take

3. He is a __________________ boy. He is often kind and helpful to every classmate.

A. frank

B. lovely

C. obedient

D. caring

4. I ______________ come to the conclusion that nowadays nobody cares about anything.

A. will

B. had

C. do

D. have

5. She ________ working on that manuscript for 2 years now

A. will be

B. has been

C. had been

D. is

6. Peter was ___________ a hurry to go so he did not stop to greet me.

A. in

B. on

C. with

D. over

7. There’s a new road to the motorway. ___________ it yesterday.

A. They’d opened

B. They opened

C. They’ve opened

D. They were opening

8. Sometimes Mr. Pike has to work very late _________ night to do some important experiments

A. in

B. at

C. for

D. on

9. ______________ sure that you follow the instructions carefully.

A. Believe

B. Try

C. Do

D. Make

10. What are the _____________ of that country? - I think it is some kinds of cheese and sauces.

A. drinks

B. beverages

C. grains

D. special dishes

11. The worker was ______________ his boss expected, so he was offered a raise.

A. more hard-working

B. as hard-working than

C. more hard-working than

D. more hard-working as

12. By the time we ____________ to the train station, Susan ___________ for us for more than two hours.

A. will get/ has been waiting

B. got/ was waiting

C. got/ had been waiting

D. get/ will wait

-The end-

Đáp án đề kiểm tra 15 phút Unit 1 lớp 12: Home life

Exercise 1: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

1. D

2. D

3. A

Exercise 2: Choose the correct answer A, B, C or D

1. A

2. C

3. D

4. D

5. B

6. A

7. B

8. B

9. D

10. D

11. C

12. C

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề kiểm tra 15 phút Unit 1 lớp 12: Home life hệ 7 năm. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 12 hay như Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 12: Home life hệ 7 năm, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
2 716
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 12 Xem thêm