Trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 10: Special Education hệ 7 năm

Bài tập trắc nghiệm môn Anh Unit 4 lớp 10

Trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 10: Special Education hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 10 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 10 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 10

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 10 Unit 4 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 10 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 10Ngữ Văn lớp 10. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 10: Special Education

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

1. A. deaf

B. of

C. off

D. follow

2. A. added

B. subtracted

C. divided

D. multiplied

3. A. chance

B. watching

C. school

D. child

Exercise 2: Choose the correct answer A, B, C or D

1. Delegates expressed strong _________ to the scheme.

A. expression

B. emotion

C. opposition

D. passion

2. Some of the more time concerning jobs can now be done by machines.

A. taking much time

B. taking little time

C. odd

D. not affected by time

3. I have been fascinated by _________ since I was at secondary school.

A. photograph

B. photographic

C. photographer

D. photography

4. Betty is not as intelligent as any child who is at the same age. She has some perceiving troubles. She is ___________.

A. dump

B. deaf

C. mentally retarded

D. lisp

5. He invented a new kind of wheelchair for the ___________

A. unemployed

B. poor

C. disabled

D. unhappy

6. She displayed some of her paintings at the local ___________

A. commune

B. post office

C. demonstration

D. exhibition

7. A molecule of water comprises two atoms of hydrogen and one atom of oxygen.

A. consist of

B. exhibits

C. displays

D. passions

8. Many Vietnamese people _______ from disability due to dioxin during the war struggling for the freedom and independence.

A. determine

B. suffer

C. cope

D. face

9. Her suggestion met with strong __________. Her workmates did not agree with her some things.

A. opposition

B. determination

C. condition

D. consumption

10. Disabled children with special ________ needs are taken good care to develop both mentally and physically

A. educate

B. education

C. educator

D. educational

Exercise 3: Choose the word whose main stress is placed differently from the others.

1. A. disabled

B. mentally

C. retarded

D. consuming

2. A. gradually

B. proper

C. origin

D. opposition

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 10

Exercise 1: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

1. B

2. D

3. C

Exercise 2: Choose the correct answer A, B, C or D

1. C

2. A

3. A

4. C

5. C

6. D

7. A

8. B

9. A

10. B

Exercise 3: Choose the word whose main stress is placed differently from the others.

1. B

2. D

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 10: Special Education hệ 7 năm. Mời các bạn tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 10 hay như Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 10: People’s Background hệ 7 năm, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 375
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm