Trắc nghiệm từ vựng Unit 6 lớp 10: An excursion

Bài kiểm tra 15 phút môn Tiếng Anh Unit 6 lớp 10

Trắc nghiệm từ vựng Unit 6 lớp 10: An excursion hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 10 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 10 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 10

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 10 Unit 6 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 10 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 10Ngữ Văn lớp 10. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 6 lớp 10: An excursion

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word that has the underlined letter(s) pronounced differently from the rest

1. A. excursion

B. sunburst

C. nurse

D. picture

2. A. weather

B. ready

C. early

D. instead

3. A. site

B. trip

C. city

D. invention

Exercise 2: Choose the word whose main stress is placed differently from the others

1. A. persuade

B. believe

C. instead

D. anxious

2. A. picturesque

B. campfire

C. occupied

D. photograph

Exercise 3: Choose the correct answer

1. I work from Tuesday to Saturday, and Sunday and Monday are my...............

A. working days

B. days out

C. breaks

D. days off

2. Your tour includes a one-day.................to the Grand Canyon by air.

A. camping

B. travel

C. excursion

D. visit

3. The town is a popular........................for art lovers.

A. destination

B. arrival

C. department

D. visitation

4. The cheese is soft and white and absolutely...................

A. tasteful

B. glorious

C. delicious

D. interesting

5. We intend to have a _______ around Europe but our mother prefers visiting Vietnam and China.

A. fourteen days trip

B. fourteen-day trip

C. fourteen day trip

D. trip in fourteen days

6. He did finally come with us, although it took a long time to..........him.

A. believe

B. permit

C. persuade

D. take

7. Don't throw away the ................ We can have them for supper.

A. sundeck

B. photos

C. food

D. leftovers

8. Children should be brought up under their parents’…………...

A. protect

B. protective

C. protector

D. protection

9. With your kind ………….., I am going to see you tomorrow and have an interview about the new project that you are carrying out

A. permit

B. permission

C. permissive

D. permissively

10. The teacher got angry because Jim went out of the class without his …………..

A. persuasion

B. condition

C. situation

D. permission

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 6 lớp 10: An excursion

Exercise 1: Choose the word that has the underlined letter(s) pronounced differently from the rest

1. D

2. C

3. A

Exercise 2: Choose the word whose main stress is placed differently from the others

1. D

2. A

Exercise 3: Choose the correct answer

1. D

2. C

3. A

4. C

5. B

6. C

7. C

8. D

9. B

10. D

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 6 lớp 10: An excursion. Mời các bạn tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 10 hay như Trắc nghiệm từ vựng Unit 5 lớp 10: Technology and You hệ 7 năm, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 270
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh lớp 10 Xem thêm