Bài tập Unit 17 lớp 4 nâng cao: How much is the T-shirt?

Tổng hợp bài tập ôn tập Unit 17 lớp 4 có đáp án

Bài tập Unit 17 lớp 4 nâng cao: How much is the T-shirt? do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong các dạng bài luyện tập tiếng Anh lớp 4 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 4 để tham khảo thêm nhiều tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 4

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 4 Unit 17 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 4 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 4 và môn Tiếng Việt 4. Mời các em thao khảo bài sau đây.

Bài tập Unit 17 lớp 4 nâng cao: How much is the T-shirt?

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

I. Chọn từ khác loại:

1. A. shirt      B. blouse       C. T – shirt         D. clothes

2. A. jeans     B. trousers      C. shoes           D. a scarf

3. A. necklace   B. jeans        C. shorts          D. trousers

4. A. Hello      B. How         C. When          D. Where

5. A. Dress     B. handbag     C. blouse          D. skirt

II. Chọn đáp án đúng nhất

6. On hot days, I wear a___________

A. T-shirt

B. Jacket

C. Coat

D. Scarf

7. My father _________ at 6 p.m

A. Go home

B. Goes home

C. Going home

D. Went home

8. What do you want to buy? - I want to buy a _________ of sandals. Let me see this pair of sandals.

A. Bair

B. Cup

C. Pair

D. Pairs

9. She is hungry. She wants something to ____________

A. Drink

B. Cook

C. Draw

D. Eat

10. My brother is short and _________

A. fat

A. Tall

B. Long

C. Thin

11. _________ is fun for many children

A. Sport Day

B. Teachers’ Day

C. Children’s Day

D. Women’s Day

12. My favorite food is ___________

A. Milk

B. Water

C. Beef

D. Juice

13. How ________ is the jumper?

A. Many

B. Much

C. Often

D. Does

14. My uncle drives a bus. He is a ________

A. Teacher

B. Uncle

C. Farmer

D. Driver

15. I want to buy some books, so I’d like to go the ___________

A. Office

B. Supermarket

C. Bookshop

D. School

III. Nối

16. What color is the T-shirt? A. It’s pink
17. Do you like these sandals? B. No, they are blue
18. How much is the scarf? C. They are four hundred thousand VND
19. How much are those sport shoes? D. Yes, they look great
20. Are those shorts brown? E. The red one is 50.000 and the yellow one is 60.0000.

IV. Hoàn thành câu sau theo mẫu

Ví dụ: this/ lamp What’s this? -It’s a lamp

21. Those/ houses

22. This/ bookshelf

23. That/ telephone

24. These/ benches

25. Those/ schools

V. Đọc và điền từ thích hợp vào chỗ trống

jacket expensive clothes shop because shoes

My name’s Nhung. I don’t have to go to school today (26) _____________ today is Sunday. I go shopping with my mother. We go to the (27) _________ near our house. My mother buys a blue (28) _________. It’s 75.000 dong. She also buys a brown jumper. It’s 85.000 dong. I buy a pair of (29) ________. They are 100.000 dong. I buy a pair of jeans, too. The jeans are very nice but not too (30) _______. They’re only 50.000 dong. I am very happy to go shopping with my mother.

-The end-

Đáp án bài tập Unit 17 lớp 4

I. Chọn từ khác loại:

1. D

2. D

3. A

4. A

5. B

II. Chọn đáp án đúng nhất

6. A

7. B

8. C

9. D

10. A

11. C

12. C

13. B

14. D

15. C

III. Nối

16. A

17. D

18. E

19. C

20. B

IV. Hoàn thành câu sau theo mẫu

21. What are those? - They’re houses

22. What is this? - It’s a bookshelf

23. What is that? - It’s a telephone

24. What are these? - They’re benches

25. What are those? - They’re schools

V. Đọc và điền từ thích hợp vào chỗ trống

26. because

27. clothes shop

28. jacket

29. shoes

30. expensive

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Bài tập Unit 17 lớp 4 nâng cao: How much is the T-shirt? Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 4 hay như Bài ôn tập tiếng Anh lớp 4 chương trình mới Unit 17, Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh lớp 4 Unit 17 chương trình mới: How much is the T-shirt?,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 197
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh cho học sinh tiểu học (7-11 tuổi) Xem thêm