Bài ôn tập tiếng Anh lớp 4 Unit 19 What animal do you want to see?

Tiếng Anh Unit 19 lớp 4: What animal do you want to see?

Bài ôn tập Tiếng Anh lớp 4 Chương trình mới Unit 19 có đáp án cung cấp cho các em những dạng bài tập tiếng Anh mới nhất cho học sinh lớp 4 giúp các em học sinh nhanh chóng nắm được các kiến thức về từ vựng và ngữ pháp đã được học trong bài. Mời quý thầy cô giáo và các em học sinh tham khảo nhằm nâng cao chất lượng dạy và học môn Tiếng Anh.

EX 1: Choose the odd one out

1. A. Pen

B. Pencil

C. Crayon

D. Shoes

2. A. Tivi

B. Radio

C. Computer

D. Book

3. A. Read

B. Write

C. Listen

D. Learn

4. A. Finger

B. Toe

C. Body

D. Head

5. A. Desk

B. Cooker

C. Table

D. Chair

6. A. tiger

B. monkey

C. place

D. bear

7. A. stamp

B. book

C. dance

D. post office

8. A. white

B. blouse

C. red

D. blue

9. A. black

B. T- shirt

C. skirt

D. dress

10. A. fish

B. chicken

C. juice

D. meat

11. A. teacher

B. doctor

C. engineer

D. food

12. A breakfast

B. lunch

C. drink

D. dinner

13. A. like

B. orange

C. apple

D. banana

14. A. school

B. book

C. notebook

D. pen

15. A. stamp

B. climb

C. swing

D. jump

Ex 2: Fill in the blanks with the given words

giraffes sporty swing T-shirt

market zoo animals sweets

1. Today, Linda is wearing a _________(1), jeans and shoes. She looks __________(2). Tet is coming soon. She goes to Tet _______(3) with her mother because she wants some _______(4) and fruit.

2. I am Mai . I often go to the (5)__________ with my mother. I like monkeys because they can (6)________. My mother likes (7)________ because they are pretty. We like (8)_________ very much.

animals jump circus dance climb swing

3. Linda and her friends are at the (9)______ now. They like the (10)________ very much. Linda likes monkeys because they can (11)________. Peter likes tigers because they can (12)_______. John likes bears because they can (13)______. Nga likes elephants because they can (14)_______.

Ex 3: Reorder the words to make sentences.

1. elephants/ because/ they/ I/ bulky./ like/ are/ don’t

………………………………………………………………

2. apple juice?/ like/ some/ Would/ you

………………………………………………………………

3. join/ School/ the/ I’m/ going to/ Lantern Parade.

………………………………………………………………

4. you/ Ho Chi Minh city?/When/ come/ back/ did/ from

………………………………………………………………

5. with my/ play football/ friends/ on Sunday./ I often

................................................................................................

6. my uncle/ weekend/ my house./ Last/ stayed at

.....................................................................................................................................

7. T-shirt/ wearing/ and/ He’s/ jeans./ a

.....................................................................................................................................

8. and mountains/ country./ in my/ a lot of rivers/ There are

.....................................................................................................................................

9. usually stay/ Do they/ by the sea?/ in a small house/ or flat

.....................................................................................................................................

10. their friends/ What do/ like to/ talk/ about?

.....................................................................................................................................

11. the season/ What/ is/ in Vietnam?/ of fruits

.....................................................................................................................................

12. I often/ play football/ friends/ with my/ on Sunday.

.....................................................................................................................................

13. afraid/ is very/ of/ dogs./ My son

.....................................................................................................................................

14. have any/ doesn’t/ books in/ She/ her schoolbag.

.....................................................................................................................................

15. like me/ that for/ Would you/ you?/ to do

.....................................................................................................................................

16. having a/ wonderful/ I’m/ in Ho Chi Minh City./ time

.....................................................................................................................................

17. room?/ your/ wide/ How/ is

.....................................................................................................................................

18. much/ gives us/ today./ Our teacher/ homework

.....................................................................................................................................

19. some/ in the/ garden./ There are/ frogs

.....................................................................................................................................

20. on schooldays./ never/ fishing/ goes/ Long

.....................................................................................................................................

ĐÁP ÁN

EX 1: Choose the odd one out

1 - D; 2 - D; 3 - D; 4 - C; 5 - B;

6 - C; 7 - C; 8 - B; 9 - A; 10 - C;

11 - D; 12 - C; 13 - A; 14 - A; 15 - A;

Ex 2: Fill in the blanks with the given words

1 - T-shirt; 2 - sporty; 3 - market; 4 - sweets;

5 - zoo; 6 - swing; 7 - giraffes; 8 - animals;

9 - circus; 10 - animals; 11 - swing; 12 - jump; 13 - climb; 14 - dance;

Ex 3: Reorder the words to make sentences.

1 - I don't like elephants because they are bulky.

2 - Would you like some apple juice?

3 - I'm going to join the School Lantern Parade.

4 - When did you come back from Ho Chi Minh city?

5 - I often play football with my friends on Sunday.

6 - Last weekend, my uncle stayed at my house.

7 - He's wearing a T-shirt and jeans.

8 - There are a lot of rivers and mountains in my country.

9 - Do they usually stay in a small house or flat by the sea?

10 - What do their friends like to talk about?

11 - What is the season of fruits in Vietnam?

12 - I often play footballs with my friends on Sunday.

13 - My son is afraid of dogs.

14 - She doesn't have any books in her schoolbag.

15 - Would you like me to do that for you?

16 - I'm having a wonderful time in Ho Chi Minh city.

17 - How wild is your room?

18 - Our teacher gives us much homework today.

19 - There are some frogs in the garden.

20 - Long never goes fishing on school days.

Trên đây là Bài tập tiếng Anh 4 Unit 19 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 4 khác như: Giải bài tập Tiếng Anh 4 cả năm, Trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 4 online, Đề thi học kì 2 lớp 4, Đề thi học kì 1 lớp 4, ... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh nhóm Tài liệu học tập lớp 4, mời quý thầy cô, bậc phụ huynh tham gia nhóm học tập:Tài liệu tiếng Anh Tiểu học - nơi cung cấp rất nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh miễn phí dành cho học sinh tiểu học (7 - 11 tuổi).

Đánh giá bài viết
2 4.672
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh cho học sinh tiểu học (7-11 tuổi) Xem thêm