Giao diện mới của VnDoc Pro: Dễ sử dụng hơn - chỉ tập trung vào lớp bạn quan tâm. Vui lòng chọn lớp mà bạn quan tâm: Lưu và trải nghiệm

9 Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 4 có file nghe năm 2023

9 Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 4 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi học kì 1 lớp 4 môn tiếng Anh năm 2023 - 2024 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra Tiếng Anh học kì 1 lớp 4 gồm nhiều dạng bài tập tiếng Anh 4 học kỳ 1 khác nhau thường gặp trong đề thi chính thức giúp học sinh lớp 4 cải thiện kỹ năng làm bài thi hiệu quả và đạt điểm cao trong kì thi cuối kì 1 lớp 4 sắp tới.

Bộ đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 4 sách mới

Bộ đề thi học kì 1 tiếng Anh 4 chương trình mới được biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh 4 như: Tiếng Anh 4 Global success; Tiếng Anh 4 i Learn Smart Start; Tiếng Anh 4 Family and Friends giúp các em học sinh lớp 4 ôn tập kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm học kì 1 hiệu quả.

Xem chi tiết tại:

1. Sách Tiếng Anh lớp 4 Global success - Kết nối tri thức

2. Sách Tiếng Anh lớp 4 i Learn Smart Start

3. Sách Tiếng Anh lớp 4 Family and Friends - Chân trời sáng tạo

Bộ đề thi học kì 1 lớp 4 môn tiếng Anh năm 2023

1. Đề tiếng Anh lớp 4 kì 1 có file nghe + đáp án - Đề số 1

I. LISTENING

Task 1. Listen and tick . There is one example.

8 Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 4 có file nghe năm 2022

8 Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 4 có file nghe năm 2022

8 Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 4 có file nghe năm 2022

Task 2. Listen and tick or cross . There are two examples.

8 Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 4 có file nghe năm 2022

Task 3. Listen and write YES or NO. There is one example (0).

0. Tommy’s from Trung Vuong Primary School. YES

1. He’s in Class 4B. _______

2. He has Music and Science on Thursdays. _______

3. The teacher is singing in Music class now. _______

4. Tommy played volleyball in PE class. _______

5. Yesterday was Monday. _______

II. READING AND WRITING

Read this. Select a word from the box to fill each gap. There is one example.

Hello ; danced ; birthday ; IT ; Internet; Monday

(0) Hello, I’m Mimi from Mayan Primary School. It’s (1)________ today. I’m in class now. We have Art and (2) _______ today . We are surfing the (3)_______ for our IT project. Yesterday was Sunday. I was not at school. I had a (4) _________ party with a lot of classmates. We had lots of fun. We had a big birthday cake. We watched videos, listened to music and (5)_______.

Reorder the letters.

1. msiw → _ _ _ _

2. gsin →_ _ _ _

3. koco → _ _ _ _

4. wdar → _ _ _ _

5. ksaet → _ _ _ _ _

ĐÁP ÁN

Task 1. Listen and tick . There is one example.

1 - A ; 2 - A ; 3 - B ; 4 - A; 5 - B;

Task 2. Listen and tick or cross . There are two examples.

1 - X; 2 - V; 3 - V; 4 - V; 5 - X;

Task 3. Listen and write YES or NO. There is one example (0).

0. Tommy’s from Trung Vuong Primary School. YES

1. He’s in Class 4B. ___YES____

2. He has Music and Science on Thursdays. ___NO____

3. The teacher is singing in Music class now. ____NO___

4. Tommy played volleyball in PE class. ___YES____

5. Yesterday was Monday. ____YES___

II. READING AND WRITING

Read this. Select a word from the box to fill each gap. There is one example.

Hello ; danced ; birthday ; IT ; Internet; Monday

(0) Hello, I’m Mimi from Mayan Primary School. It’s (1)___Monday_____ today. I’m in class now. We have Art and (2) __IT_____ today . We are surfing the (3)____internet___ for our IT project. Yesterday was Sunday. I was not at school. I had a (4) ____birthday_____ party with a lot of classmates. We had lots of fun. We had a big birthday cake. We watched videos, listened to music and (5)___danced____.

Reorder the letters.

1. msiw →  SWIM

2. gsin → SING

3. koco →  COOK

4. wdar → DRAW

5. ksaet → SKATE

2. Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 4 có đáp án - Đề số 2

Choose the correct answer.

1. What ___________ your nationality?

A. be B. is C. are D. was

2. How ___________ is your sister?

A. old B. much C. often D. long

3. ___________ do you have IT lesson?

A, How B. What C. Where D. When

4. – ___________ his mother a dentist? – Yes, she is.

A. Does B. Will C. Can D. Is

5. What day is ___________ today?

A. they B. he C. it D. you

6. My school is ___________ Nguyen Hoang street.

A. to B. in C. with D. of

Đọc đoạn văn, viết YES ở câu đúng là No ở câu sai

Alex is a pupil at Sunflower Primary School. It is a big school in London. His school is in Sutton Street. There are many classrooms. They are beautiful. There is a library, a music room and a computer room. He loves his school.

1. His name is Alex. ...........................................

2. His school is small. ...........................................

3. His school is in Hanoi. ...........................................

4. He loves his school. ...........................................

Sắp xếp các từ sau thành câu hoàn chỉnh

1. subjects / today? / do / have / What / you

..........................................................................................................................

2. Nice / to / again. / you / see

............................................................................................................................

3. class / in? / they / are / What

............................................................................................................................

4. did / yesterday? / they / do / What

............................................................................................................................

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer.

1 - B; 2 - A; 3 - D; 4 - D; 5 - C; 6 - B;

Đọc đoạn văn, viết YES ở câu đúng là No ở câu sai

1 - YES

2 - NO

3 - NO

4 - YES

Sắp xếp các từ sau thành câu hoàn chỉnh

1. subjects / today? / do / have / What / you

...........What subjects do you have today?...............

2. Nice / to / again. / you / see

........Nice to see you again.............................

3. class / in? / they / are / What

..........What class are they in?........................

4. did / yesterday? / they / do / What

........What did they do yesterday?..............................

3. Đề thi tiếng Anh lớp 4 học kỳ 1 có đáp án - Đề số 3

I. Read and match. 

1. Where are you from?A. I'm in class 4A.
2. What class are you in?B. She can dance.
3. What's the date today?C. I am from Vietnam.
4. What can she do?D. It is 29th of October.

II. Choose the right sentence.

1. A. Is they dancing?

B. Are they dancing?

2. A. My birthday is on the third of July.

B. My birthday is in the third of July.

3. A. Where do you have English?

B. When do you have English?

4. A. I watched cartoon yesterday.

B. I watches cartoon yesterday.

III. Read and answer the questions. 

I am Lisa. And this is my sister, Jennie. Her birthday is on the fourth of December. She likes singing. Her favorite subject is Science. She can skate, but she can't ride a bike.

1. What is Lisa's sister name?

___________________________

2. What does she like doing?

___________________________

3. What is her favorite subject?

___________________________

4. What she can't do?

___________________________

ĐÁP ÁN

I. Read and match.

1 - C; 2 - A; 3 - D; 4 - B;

II. Choose the right sentence.

1 - B; 2 - A; 3 - B; 4 - A;

III. Read and answer the questions.

1 - She is Jennie.

2 - She likes singing.

3 - It is Science.

4 - She can't ride a bike.

4. Đề thi học kì 1 lớp 4 môn tiếng Anh có file nghe - Đề số 4

A. LISTENING

Question 1: Listen and tick ( √ )

1.

3.1

2.

3.2

3.

3.3

4.

3.4

Question 2: Listen and write the missing words (1pt)

1.

Good morning, class. What day is it today, Mai?

It's................................

2.

What lesson do you have today?

I have got Maths, Art, Science and ...........................

PART 2: READING AND WRITING

Questions 3: Look and read. Write Yes or No in the box. Đề kiểm tra học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 4

Question 4: Look and read. Write YES or NO.

Alex is a pupil at Sunflower Primary School. It is a big school in London. His school is in Sutton Street. There are many classrooms. They are beautiful. There is a library, a music room and a computer room. He loves his school.

1. His name is Alex ...........................................

2. His school is small ...........................................

3. His school is in Ha Noi ...........................................

4. He loves his school ...........................................

Question 5: Look at the pictures and write the words:

Đề kiểm tra học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 4

Question 6: Complete the passage:

Happy, England, friend, music club

This is my new (1)................. Her name is Linda. She is from (2)................... She can sing many Vietnamese songs. In her free time, she goes to (3).............................. She is (4).....................there.

Question 7: Rearrange the words to compete the sentences

1/ milk?/ you/ Do/ some/ want

2/ new/ This/ book./ is/ my

3/ out?/ I/ go/ May.

4/ an/ This/ is/ eraser.

ĐÁP ÁN

Question 1: Listen and tick ( √ )

1. A; 2. B; 3. B; 4. B;

Question 2: Listen and write the missing words (1pt)

1. Monday; 2. English

Questions 3: Look and read. Write Yes or No in the box.

1. yes; 2. No; 3. yes; 4. yes;

Question 4: Look and read. Write YES or NO.

1. yes; 2. No; 3. Yes; 4. Yes;

Question 5: Look at the pictures and write the words:

1. friend; 2. English; 3. birthday; 4. eight;

Question 6: Complete the passage:

1. friend; 2. England; 3. music club; 4. happy;

Question 7: Rearrange the words to compete the sentences

1. Do you like some milk?

2. This is my new book.

3. May I go out?

4. This is an eraser.

5. Đề thi học kì 1 lớp 4 môn tiếng Anh có đáp án - Đề số 5

I. Circle the odd-one-out.

1.

a. apples

b. grapes

c. bears

d. pears

2.

a. brush

b. fifty

c. twenty

d. eighty

3.

a. table

b. board

c. computer

d. snow

4.

a. plum

b. school yard

c. Art room

d. Computer room

5.

a. English

b. Art

c. salad

d. Math

II. Look and match

1.

What do you do in the morning?

a.

No, he doesn’t.

1, _________

2.

What time is it?

b.

It’s seven o’clock.

2, _________

3.

Does she like balloons?

c.

I go to school.

3, _________

4.

When do we have English?

d.

We have it on Monday.

4, _________

5.

Does he have a sandwich?

e.

Yes, she does.

5, _________

III.  Order the words.

1.Computer room/ we/ a/ have/ small/.

______________________________________________________________

2. have/ on/ we/ English/ Tuesday/.

______________________________________________________________

3. do/ What/ like/ you/?

______________________________________________________________

4. at/ he/ to/ bed/ goes/ ten/ o’clock.

______________________________________________________________

IV. Read and answer the questions.

MY DAY

My name is Linh. This is my day.

In the morning, I get up at six o’clock.

I have breakfast – bread, eggs, and milk.

Then I go to school at seven o’clock.

I walk to school.

I take my school bag.

My pencil case and books are in my bag.

Answer the questions

1. What’s the girl’s name?

_________________________________

2. What time does Linh get up?

_________________________________

3. What does she have for breakfast?

_________________________________

4. What’s in her bag?

_________________________________

ĐÁP ÁN

I. Circle the odd-one-out.

1 - c; 2 - a; 3 - d; 4 - a; 5 - c;

II. Look and match

1 - c; 2 - b; 3 - e; 4 - d; 5 - a;

III. Order the words.

1 - We have a small computer room.

2 - We have English on Tuesday.

3 - What do you like?

4 - He goes to bed at ten o'clock.

IV. Read and answer the questions.

1 - Her name is Linh.

2 - She gets up at six o'clock.

3 - She has bread, eggs, and milk.

4 - Her pencil case and books.

6. Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 4 có đáp án - Đề số 6

I. Circle the odd-one-out. Write.

1. Sandwich pizza carrot eggs parrot ………………..

2. Bookshelf cupboard draw bed rug ………………..

3. Brown curly short hair straight ………………..

4. Milk juice fig water milkshake ………………..

5. Thirsty twenty ten thirty twelve ………………..

II. Write the long form.

1. I’ve got short hair.  ……………………………………..

2. It’s got a big nose. ……………………………………..

3. They’re in the school yard.  ……………………………………..

4. She’s a doctor. ……………………………………..

5. Nam can’t ride a horse. …………………………………….

III. Reorder the words.

1. have / I / new / got / friend / a/.

…………………………………………………………

2. over / there / Look /.

…………………………………………………………

3. Tim’s / It’s / ball/.

…………………………………………………………

4. pears / now / haven’t /We / got /.

…………………………………………………………

5. has / hair / She / straight / got /.

IV. Fill in the blanks with: is, are, have, has.

1. …………. Mai’s hair long? – No, it isn’t. It ……… short.

2. Mai …………. got short black hair.

3. He ………… tall and thin.

4. What ………they?

5. Tan ………….a doctor. He …………got short blond hair.

6. Hoa and Nam……….. my friends. They…………got brown eyes.

7. …………you tall or short?

ĐÁP ÁN

I. Circle the odd-one-out. Write.

1 - parrot; 2 - draw; 3 - hair; 4 - fig; 5 - thirsty;

II. Write the long form.

1 - I have got short hair

2 - It has got a big nose.

3. They are in the school yard.

4. She is a doctor.

5. Nam cannot ride a horse.

III. Reorder the words.

1 - I have got a new friend.

2 - Look over there.

3 - It's Tim's ball.

4 - We haven't got pears now.

5 - She has got straight hair.

IV. Fill in the blanks with: is, are, have, has.

1. ………Is…. Mai’s hair long? – No, it isn’t. It …is…… short.

2. Mai ……has……. got short black hair.

3. He ……is…… tall and thin.

4. What …are……they?

5. Tan ……is…….a doctor. He ……has……got short blond hair.

6. Hoa and Nam…are…….. my friends. They……have……got brown eyes.

7. …Are………you tall or short?

7. Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 4 có đáp án - Đề số 7

Odd one out:

1. A. morning B. afternoon C. evening D. birthday

2. A. England B. America C. Vietnamese D. Japan

3. A. swim B. January C. March D. May

4. A. ride B. badminton C. dance D. play

5. A. Monday B. Thursday C. Friday D. week

Choose the best answer [Chọn đáp án đúng]

1. What is your name? My ______ is Tom.

A. name B. nam C. nice D. nine

2. How are you? I ____ fine, thank you. And you?

A. are B. am C. is D. in

3. How old are you? I am _____ years old.

A. a B. an C. nine D. one

4. Where ______ you from? I am from America.

A. am B. do C. is D. are

5. What nationality are you? I __________ Vietnamese.

A. to B. are C. am D. is

6. What day is it today? It is _______ .

A. one day B. Tuesday C. Three days D. Two days

7. What __________ you do on Monday? I read books in the morning.

A. do B. does C. is D. am

8. What is the ______ today? It is the first of September.

A. do B. date C. today D. to

9. When is _____ birthday? It is on the ninth of June.

A. you B. we C. your D. they

10. What can you do? I ____ speak English.

A. am B. is C. are D. can

11. Can you swim? Yes, I __________.

A. am B. is C. can D. are

12. Where is she from? She ______ from Singapore.

A. am B. is C. are D. do

13. When is his birthday? His __________ is on the second of July.

A. birthday B. today C. tomorrow D. tonight

14. Can you speak English? No, I _____.

A. can B. cant C. cann’t D. can’t

Read and answer [Đọc và trả lời câu hỏi]

Hi, My name is Maria. I’m a student at Oxford Primary School. Today I have Vietnamese, Maths, English, Music and Art. I like Music because I can sing a song. I don’t like English because it is difficult to write in English.

1. What’s her name? .............................................................

2. What’s the name of her school? ............................................................

3. What subject does she have today? ............................................................

4. Why does she like Music? .........................................................…

Reorder the words to make sentences.

1. you/ are/ Where/ from/ ? ………………………………………………………

2. Nga/ your/ birthday,/ When/ is/ ? …………………………………………………

3. fifth/ Today/ of/ is/ the/ October/ . …………………………………………

4. play/ Can/ the/ you/ piano /? …………………………………………………

5. play / can/ He/ basketball./ ………………………………………………………..…

ĐÁP ÁN

Odd one out:

1. D 2. C 3. A 4. B 5. D

Choose the best answer [Chọn đáp án đúng]

1. A 2. B 3. C 4. D 5. C 6. B 7. A

8. B 9. C 10. D 11. C 12. B 13. A 14. D

Read and answer [Đọc và trả lời câu hỏi]

1. Her name is Maria.

2. Her school’s name is Oxford Primary School. / It is Oxford Primary School.

3. (Today) She has Vietnamese, Maths, English, Music and Art.

4. Because she can sing a song.

Reorder the words to make sentences.

1. you/ are/ Where/ from/ ? …………………Where are you from?……………………

2. Nga/ your/ birthday,/ When/ is/ ? ……………When is your birthday, Nga?………………

3. fifth/ Today/ of/ is/ the/ October/ . …………Today is the fifth of October.……………

4. play/ Can/ the/ you/ piano /? ………………Can you play the piano?…………………

5. play / can/ He/ basketball./ ……………………He can play basketball.……………..…

8. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 4 học kì 1 có đáp án - Đề số 8

I. Read and match.

1. Is she singing?A. I am in class 4C.
2. What class are you in?B. No, I didn't.
3. Can you play the piano?C. Yes, she is.
4. Where were you yesterday?D. No, I cant.
5. Did you do your homework yesterday?E. I was at school.

II. Choose the correct words.

1. Is Lan (making/ make) paper planes?

2. Does he water the flowers every day? - Yes, he (does/ doesn't).

3. What did you do (on/ at) Sunday?

4. What does he like (do/ doing)?

5. I (like/ likes) playing the guitar.

Read and answer the question.

It is Friday today. We are having a break. We are doing exercise in the school playground. Phong is jumping. Linda and Mai are playing badminton. Nam and Tom are skipping. Quan and Peter are playing basketball. We are having a lot of fun here.

1. What day is it today?

2. What is Phong doing?

3. What are Nam and Tom doing?

4. What is Mai doing?

5. What is Peter doing?

ĐÁP ÁN

I. Read and match.

1 - C; 2 - A; 3 - D; 4 - E; 5 - B;

II. Choose the correct words.

1. Is Lan (making/ make) paper planes?

2. Does he water the flowers every day? - Yes, he (does/ doesn't).

3. What did you do (on/ at) Sunday?

4. What does he like (do/ doing)?

5. I (like/ likes) playing the guitar.

Read and answer the question.

1 - It is Friday.

2 - Phong is jumping.

3 - Nam and Tom are skipping.

4 - She is playing badminton .

5 - He is playing basketball .

9. Đề thi học kì 1 lớp 4 môn Anh có đáp án - Đề số 9

Circle the correct answers.

1. They (get/ gets) up at seven o’clock.

2. My sister (has/ have) breakfast with my mother.

3. (Do/ Does) Annie have a shower in the morning?

4. Fredie (don’t/ doesn’t) walk to school.

5. My mum (don’t/ doesn’t) catch a bus to work.

Put the words in the correct order to make questions.

1. Helen/ does/ go/ school/ by/ to/ bus?

…………………………………………………………………….

2. Play basketball/ do/ after/ you/ school?

…………………………………………………………………….

3. Tony/ does/ 8 o’clock/ eat/ at/ dinner?

…………………………………………………………………….

4. swimming/ do/ Friday/ they/ go/ on?

…………………………………………………………………….

5. drawing/ your/ like/ brother/ does?

…………………………………………………………………….

Read and use the words in the box to complete the text.

gets; brushes; plays; walks; catches; has

Tony gets up at 7 o’clock on Mondays. He (1) ____ a shower and then he (2) ____ dressed. He has breakfast with his family. He always (3) _____ his teeth after breakfast. He never (4) ____ the bus to school. He always (5)-____ to school with his brother. After school, he (6) ____ with his friends in the park. Tony loves the park!

ĐÁP ÁN

Circle the correct answers.

1. They (get/ gets) up at seven o’clock.

2. My sister (has/ have) breakfast with my mother.

3. (Do/ Does) Annie have a shower in the morning?

4. Fredie (don’t/ doesn’t) walk to school.

5. My mum (don’t/ doesn’t) catch a bus to work.

Put the words in the correct order to make questions.

1. Helen/ does/ go/ school/ by/ to/ bus?

…………Does Helen go to school by bus?……….

2. Play basketball/ do/ after/ you/ school?

…………Do you play basketball after school?…………….

3. Tony/ does/ 8 o’clock/ eat/ at/ dinner?

…………Does Tony eat dinner at 8 o'clock?………………….

4. swimming/ do/ Friday/ they/ go/ on?

………Do they go swimming on Friday?………………….

5. drawing/ your/ like/ brother/ does?

………Does your brother like drawing?……….

Read and use the words in the box to complete the text.

gets; brushes; plays; walks; catches; has

Tony gets up at 7 o’clock on Mondays. He (1) __has__ a shower and then he (2) __gets__ dressed. He has breakfast with his family. He always (3) __brushes___ his teeth after breakfast. He never (4) __catches__ the bus to school. He always (5)-__walks__ to school with his brother. After school, he (6) __plays__ with his friends in the park. Tony loves the park!

* Xem thêm bộ đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 4 năm 2022 tại:

Trên đây là toàn bộ nội dung của đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 4 có file nghe. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh bổ ích khác được cập nhật liên tục trên VnDoc.com như Để học tốt Tiếng Anh lớp 4, Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 4 theo từng Unit, Đề thi học kì 1 lớp 4, Đề thi học kỳ 2 lớp 4, ...

>> Tham khảo bộ đề tổng hợp: 6 Đề thi tiếng Anh lớp 4 học kì 1 năm 2022 - 2023

Đánh giá bài viết
1.140 308.449
6 Bình luận
Sắp xếp theo
  • 0359571121
    0359571121

    dễ như ăn kẹo

    Thích Phản hồi 16:06 31/12
    • ut nguyen hoang
      ut nguyen hoang ko hieu gi ca
      Thích Phản hồi 25/12/20
      • tam nguyen
        tam nguyen mình thấy đề rất hay nhưng lớp 4 ko nên nghemình rất hài lòng
        Thích Phản hồi 03/01/21
        • Khôi Nguyễn thế
          Khôi Nguyễn thế

          dễ 😎

          Thích Phản hồi 26/12/21
          • Khôi Nguyễn thế
            Khôi Nguyễn thế

            dễ như ăn bánh

            Thích Phản hồi 26/12/21
            • Hiền Vi Trương
              Hiền Vi Trương

              Dễ còn hơn ăn bánh

              Thích Phản hồi 09/01/22

              Tiếng Anh lớp 4

              Xem thêm