4 Đề thi tiếng Anh lớp 4 học kì 1 năm 2021 - 2022

4 Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 4 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi học kì 1 lớp 4 môn Anh năm 2021 - 2022 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. 4 Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 4 có đáp án tổng hợp những kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm Unit 1 - 10 lớp 4 hiệu quả.

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại.

Xem thêm: 7 Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 4 có file nghe năm 2021

1. Đề thi tiếng Anh lớp 4 kì 1 có đáp án - Đề số 1

Choose the odd one out. 

1. A. your B. our C. he D. her

2. A. Vietnamese B. English C. Japan D. American

3. A. badminton B. football C. sing D. volleyball

4. A. judo B. chess C. piano D. guitar

5. A. play B. sing C. do D. song

Read and match

AB
1. What nationality is your mother?a. It’s the twenty-second of Jaunary.
2. What can Akiko do?b. No, he can’t
3. What is the date today?c. It’s on the first of November.
4. When’s your birthday?d. She can play chess.
5. Can he play the piano?e. She is Vietnamese.

Read and write True or False. 

Hi. My name's Akiko. I live in Tokyo, Japan. I'm a student at Sunflower Primary School. I'm in Grade 4B. I have many friends. Peter is one of my best friends. We are in the same class. Tony is English. He is from London. We like playing chess after school.

1. She is Peter's best friend.

2. Her school is in Sydney, Australia.

3. Peter and Akiko are American.

4. They are in Grade 4A.

5. He likes playing ches with Akiko after school

ĐÁP ÁN

Choose the odd one out. 

1 - C; 2 - C; 3 - C; 4 - A; 5 - D;

Read and match

1 - e; 2 - d; 3 - a; 4 - c; 5 - b;

Read and write True or False.

1 - True; 2 - False; 3 - False; 4 - False; 5 - True;

2. Đề thi học kì 1 lớp 4 môn Anh năm 2021 có đáp án - Đề số 2

I. Choose the odd one out.

1. A. morningB. VietnameseC. afternoonD. evening
2. A. cookB. listenC. playD. were
3. A. tomorrowB. SundayC. yesterdayD. today
4. A. MondayB. TuesdayC. birthdayD. Friday
5. A. paintedB. wentC. wasD. did

II. Choose the correct answer. 

1. What do you like doing?

A. I want to drink milk.

B. I don't like running.

C. I like playing chess.

2. What subjects does Lien have on Thursday?

A. She has Maths and English on Monday.

B. She has English and Art.

C. She likes English.

3. Where was Minh yesterday?

A. He went to his grandparent's.

B. He will go the cinema.

C. He is in the library.

4. What nationality are Linda and Mina?

A. They are Vietnam.

B. They are English.

C. They are England.

5. When do you have English?

A. I don't have English on Monday.

B. I like English very much.

C. I have English on Tuesday and Friday.

III. Read and match. 

AB
1. Are they reading comic books?A. He is in class 4A.
2. Where are you from?B. No, they aren't.
3. What class is Tom in?C. It is the eighth of November.
4. What is the date today?D. He can draw the picture.
5. What can he do?E. I am from Vietnam.

IV. Put the words in order. 

1. is/ your/ When/ birthday?

_________________________

2. They/ beach/ and/ danced/ sang/ the/ on/ .

_________________________

3. Linda/ Maths/ Monday/ Wednesday/ has/ on/ and/ ./

_________________________

4. Linh/ the/ homework/ does/ in/ his/ evening/ ./

_________________________

5. can/ Phong/ guitar/ the/ play/ ./

_________________________

ĐÁP ÁN

I. Choose the odd one out.

1 - B; 2 - D; 3 - B; 4 - C; 5 - A;

II. Choose the correct answer.

1 - C; 2 - B; 3 - A; 4 - B; 5 - C;

III. Read and match.

1 - B; 2 - E; 3 - A; 4 - C; 5 - D;

IV. Put the words in order.

1 - When is your birthday?

2 - They sang and danced on the beach.

3 - Linda has Maths on Monday and Wednesday.

4 - Linh does his homework in the evening.

5 - Phong can play the guitar.

3. Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 4 năm 2021 có đáp án - đề số 3

I. Reorder the word. 

1. is/ Linda/ from/ Australia/ ./

……………………………………………………..

2. is/ Lien/ Where/ from/ ?

……………………………………………………

3. in/ school/ My/ is/ Hanoi/ ./ primary

……………………………………………………

4. Hung/ your/ birthday,/ When/ is/?

…………………………………………………….

5. school/ where/ your/ is/ ?/

…………………………………………………….

Choose the word from the box and complete the dialogue

day ; Art ; favourite ; Tuesday ;

Mai: What (1)............ is it today, Nam?

Nam: It's (2)..................................

Mai: What lesson have you got today?

Nam: I've got Maths, Science, English and (3)........................

Mai: What is your (4).............................. subject?

Nam: Maths and English.

Choose the correct answer. 

1........................? – I am in class 4B.

a. Where is your school?

b. Where do you live?

c. Where is your class?

d. What class are you in?

2. .......... do you like doing?

a. when

b. what

c. where

d. how

3. Toni doesn’t like _______ kites

a. kite

b. doing

c. flying

d. playing

4.What is her____________? – She like cooking

a. favourite

b. free

c. hobby

d. doing

5.Tuan’s hobby ___________riding a bike

a. are

b. do

c. is

d. does

6. They are _____________a nice picture in the classroom

a. paint

b. painting

c. paints

d. painted

7.What did you ______yesterday morning?

a. do

b. doing

c. did

d. does

8. My mother can ________ the piano very well.

a. plays

b. play

c. playing

d. played

9. I _____a paper puppet with my friends.

a. am making

b. makes

c. maked

d. made

10.Mai_____late this morning.

a. gets up

b. got up

c. getting up

d. get up

ĐÁP ÁN

I. Reorder the word.

1. is/ Linda/ from/ Australia/ ./

……Linda is from Australia…………..

2. is/ Lien/ Where/ from/ ?

………Where is Lien from?……………

3. in/ school/ My/ is/ Hanoi/ ./ primary

……………My primary school is in Hanoi…………

4. Hung/ your/ birthday,/ When/ is/?

…………When is your birthday, Hung?………….

5. school/ where/ your/ is/ ?/

………Where is your school?……………….

Choose the word from the box and complete the dialogue

day ; Art ; favourite ; Tuesday ;

Mai: What (1).....day....... is it today, Nam?

Nam: It's (2)......... Tuesday.........

Mai: What lesson have you got today?

Nam: I've got Maths, Science, English and (3).......Art........

Mai: What is your (4).........favourite....... subject?

Nam: Maths and English.

Choose the correct answer.

1 - d; 2 - b; 3 - c; 4 - c; 5 - c;

6 - b; 7 - a; 8 - b; 9 - a; 10 - a;

4. Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 4 có đáp án - Đề số 4

Put the words in the correct order to write requests.

1. You/ Can/ please/ the/ turn off/ TV?

………………………………………………………………

2. Can/ dictionary/ the/ open/ you?

………………………………………………………………

3. You/ turn on/ the/ Can/ ceiling fan?

………………………………………………………………

4. Play football/ do/ after/ you/ school?

………………………………………………………………

5. swimming/ do/ Tuesday/ we/ go/ on?

………………………………………………………

Choose the correct answer. 

1. Linda is (paint/ painting/ paints/ painted) a nice picture in the art room.

2. What did you (do/ doing/ did/ does) yesterday?

3. The teacher (is/aren’t/are/am) reading a dictation for the class.

4. Mai (gets up/got up/getting up/get up) late this morning.

5. He is (American/ England/ France/ America).

Choose the odd one out. 

1.A. Maths B. IT C. favourite D. Science

2. A. green B. black C. yellow D. colour

3. A. have B. has C. do D. swing

4. A. morning B. swimming C. cooking D. dancing

5. A. Thursday B. Monday C. yesterday D. Sunday

ĐÁP ÁN

Put the words in the correct order to write requests.

1. You/ Can/ please/ the/ turn off/ TV?

……Can you turn off the TV?………

2. Can/ dictionary/ the/ open/ you?

………Can you open the dictionary?………………

3. You/ turn on/ the/ Can/ ceiling fan?

……Can you turn on the ceiling fan?…………

4. Play football/ do/ after/ you/ school?

………Do you play football after school?…………

5. swimming/ do/ Tuesday/ we/ go/ on?

………Do we go swimming on Tuesday?…………

Choose the correct answer.

1. Linda is (paint/ painting/ paints/ painted) a nice picture in the art room.

2. What did you (do/ doing/ did/ does) yesterday?

3. The teacher (is/ aren’t/ are/ am) reading a dictation for the class.

4. Mai (gets up/ got up/ getting up/ get up) late this morning.

5. He is (American/ England/ France/ America).

Choose the odd one out.

1 - C; 2 - D; 3 - B; 4 - A; 5 - C;

5. Bộ đề thi tiếng Anh lớp 4 cuối học kì 1 khác

Xem chi tiết tại:

Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 4 có file nghe năm 2021 - 2022

2 Đề thi học kì 1 lớp 4 môn tiếng Anh Family and Friends

Đề thi tiếng Anh lớp 4 học kì 1 có đáp án năm 2021

Đề thi tiếng Anh lớp 4 học kì 1 có đáp án năm 2021 số 2

Đề thi tiếng Anh lớp 4 học kì 1 có đáp án năm 2021 số 3

Đề thi tiếng Anh lớp 4 học kì 1 có đáp án năm 2021 số 4

Download Đề thi & Đáp án tại: 4 Đề thi tiếng Anh lớp 4 học kỳ 1 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 4 khác như: Giải bài tập Tiếng Anh 4 cả năm, Trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 4 online, Đề thi học kì 2 lớp 4, Đề thi học kì 1 lớp 4, ... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh nhóm Tài liệu học tập lớp 4, mời quý thầy cô, bậc phụ huynh tham gia nhóm học tập: Tài liệu tiếng Anh Tiểu học - nơi cung cấp rất nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh miễn phí dành cho học sinh tiểu học (7 - 11 tuổi).

Đánh giá bài viết
162 46.479
1 Bình luận
Sắp xếp theo
  • La Thị Hoài An
    La Thị Hoài An

    có cái nó khác với tiếng anh lớp 4


    Thích Phản hồi 14:36 26/12
    Tiếng Anh cho học sinh tiểu học (7-11 tuổi) Xem thêm