Trắc nghiệm từ vựng Unit 9 lớp 9: English in the world

Tiếng Anh lớp 9 Unit 9 có đáp án

Trắc nghiệm từ vựng Unit 9 lớp 9: English in the world do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 9 mới đi kèm đáp án.

Xem thêm: Bài tập Word Form lớp 9 Unit 7 CÓ ĐÁP ÁN

Mời các bạn tham gia nhóm Tiếng Anh THCS để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tiếng Anh THCS

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 9 Unit 9 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 9 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 9Ngữ Văn lớp 9. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 9 lớp 9: English in the world

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences

1. It’s an important part of your cultural identity to keep your ______ in speaking English.

A. accent

B. skill

C. vocabulary

D. language

2. Much ________ comes through body language and gesture.

A. speech

B. communication

C. talk

D. exchange

3. Try to _________ the meaning of words rather than going straight for your dictionary.

A. decide

B. except

C. judge

D. guess

4. If you get ___________ when speaking, take two deep breaths before you say something.

A. pleased

B. unwilling

C. annoyed

D. nervous

5. Are you someone who can read and write well in English but cannot speak ________?

A. fluency

B. a fluency

C. fluent

D. fluently

6. Trying to use a __________ dictionary less and switching to a monolingual one can help you to stop translating in your head when you are speaking or listening.

A. bi-monthly

B. bilingual

C. biannual

D. bicentenary

7. Reading is the best way to __________ your vocabulary in any language.

A. raise

B. put up

C. improve

D. increase

8. If you want to improve your speaking skill, you should attend the courses that are taught in a _________ way.

A. lexical

B. communicative

C. traditional

D. domestic

9. It is not easy to _________ foreign language without communicating with the native speakers regularly.

A. master

B. challenge

C. translate

D. simplify

10. There are many _____________ of English all over the world such as British English, American English and Indian English.

A. dialogues

B. varieties

C. speakers

D. terms

11. He is not exactly rich but he certainly earns enough to__________.

A.get through

B.get by

C.get on

D.get up

12. One way of increasing your speed of comprehension is to learn all your vocabulary without the use of your own___________.

A.first language

B.technical language

C.business language

D.official business

13. No one ever improves pronunciation and________by watching someone else’s shape of the mouth! You improve English speaking by speaking, not watching.

A.rhythm

B.tone

C.accent

D.sounds

14. Reading helps you learn vocabulary easily as you will _________new words without even realizing it when you read.

A. face up

B. look up

C. pick up

D. give up

15. My children like _____________ food such as hamburgers and pizza

A. convenience

B. comfortable

C. healthy

D. fast

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 9 lớp 9: English in the world

Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences

1. A

2. B

3. D

4. D

5. D

6. B

7. C

8. B

9. A

10. B

11. B

12. A

13. C

14. A

15. D

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 9 lớp 9: English in the world. Mời các bạn tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 9 hay như Trắc nghiệm từ vựng Unit 8 lớp 9: Tourism, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 86
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh lớp 9 Xem thêm