Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 1

Ôn tập kiểm tra cuối kì 2 tiếng Anh lớp 5

Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 1 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong đề thi cuối học kì 2 lớp 5 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 5 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 5

Bài kiểm tra trắc nghiệm và tự luận Tiếng Anh lớp 5 học kì 2 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 5 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 5 và môn Tiếng Việt 5. Mời các em thao khảo bài sau đây.

Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 1

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A. noseB. colorC. motherD. Monday
2. A. wantB. waterC. orangeD. tall
3. A. fruitB. hungryC. juiceD. full
4. A. icedB. fishC. chickenD. milk
5. A. beanB. peaC. meatD. heavy

II. Choose the odd one out:

1. A. isB. areC. haveD. am
2. A. footballB. hide-and-seekC. badmintonD. tennis
3. A. youB. theirC. hisD. my

III. Choose the best answer A, B, C or D

1. She ______ to the radio in the morning

A. listens

B. watches

C. listen

D. sees

2. Last Sunday, we ______ in the sun, we enjoyed a lot.

A. had great fun

B. have great fun

C. have funs

D. had great funs

3. Another word for “table tennis” __________

A. badminton

B. ping-pong

C. football

D. volleyball

4. I’m going to the __________ now. I want to buy some bread.

A. post office

B. drugstore

C. bakery

D. toy store

5. Yesterday John _______ go to school because he ___ a toothache.

A. didn’t/ had

B. doesn’t/ has

C. didn’t/ has

D. doesn’t/ had

6. They _____ shopping last Sunday.

A. go

B. goes

C. went

D. going

7. Which are your brother’s favorite dishes? - ______________

A. No, thanks

B. I’m thirsty

C. Cartoons

D. Chicken

8. ______ do you feel? - I feel very hungry.

A. Who

B. Why

C. Which

D. How

9. I sometimes go ________ in the winter.

A. ski

B. skiing

C. to ski

D. to skiing

10. “What is the matter with you?” also means “_____________”

A. What is wrong with you?

B. What is the wrong with you?

C. What is problem to you?

D. What is the problem to you?

IV. Provide the correct form of the words in brackets:

1. Ba can (fix) ______ the light

2. Mai loves (play) _______ the piano.

3. She needs (buy) _______ a phone card.

V. Read the passage then write true (T) or false (F)

Anna is a student in America. She lives in the countryside. She does not go to school but she studies on the Internet at home. Every day, she gets up early in the morning. After breakfast, she helps her parents with the farm work. In the afternoon, she studies with her teachers on the Internet. After that she reads books and listens to music. In the evening, she does her homework. Sometimes she watches TV. She often meets her friends at weekend and has a sporting day with them. On Sunday evenings, she often chats with her e-friend, Mai in Vietnam.

StatementTrue/False
1. Anna lives in America.
2. She studies at home
3. She doesn’t watch TV in the evening
4. She does not farm work in the afternoon
5. She has a Vietnamese friend on the Internet

VI. Reorder the words to have correct sentences:

1. enjoys/ Physics/ Hoa/ always/ learning

2. bed?/ go/ you/ what time/ do/ to/

3. get/ I/ at/ six/ often/ up.

-The end-

Đáp án đề thi lớp 5 cuối kì 2 môn Tiếng Anh nâng cao

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A

2. C

3. B

4. A

5. D

II. Choose the odd one out:

1. C

2. B

3. A

III. Choose the best answer A, B, C or D

1. A

2. A

3. B

4. C

5. A

6. C

7. D

8. D

9. B

10. A

IV. Provide the correct form of the words in brackets:

1. Fix

2. Plating

3. To buy

V. Read the passage then write true (T) or false (F)

1. T

2. T

3. F

4. T

5. T

VI. Reorder the words to have correct sentences:

1. Hoa always enjoys learning English

2. What time do you go to bed?

3. I often get up at six.

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 1. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 5 hay như 35 đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 5 CÓ ĐÁP ÁN, Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 5 học kỳ 2 năm 2019 - 2020 ..... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
8 1.743
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề thi học kì 2 Xem thêm