Đề kiểm tra 15 phút số 4 Tiếng Anh 10 năm học 2018 - 2019

1 311

Fifteen - minute English 10 Test

Đề kiểm tra 15' môn Tiếng Anh lớp 10 chương trình mới lần 4 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề ôn tập Tiếng Anh lớp 10 cả năm 2018 - 2019 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi Tiếng Anh gồm 15 dạng câu trắc nghiệm Tiếng Anh khác nhau giúp học sinh lớp 10 ôn tập kiến thức đã học hiệu quả và đạt điểm cao trong kì thi sắp tới. 

A. Choose the best answer:

1. How many countries took part in the first World Cup?

A. interested B. participated C. competed D. co-operated

2. The loser will be out of the______________.

A. round B. meeting C. tournament D. tour

3. He finds it ___________to read detective books.

A. fascinates B. fascinated C. fascinate D. fascinating

4. A: Would you mind if I use your computer? B: ________

A. You are welcome B. Never mind C. Not at all D. I think so

5. Brazil became the first team to win the ______________five times.

A. victory B. final C. trophy D. champion

6. Marine plants and animals divide………….three major groups.

A. to B. into C. at D. on

7. If we hadn’t drunk too much last night, we………………a terrible headache now.

A. wouldn’t have B. won’t have

C. would have had D. wouldn’t have had

B. Circle the word that is pronounced differently from the others.

8. terrified B. received C. designed D. established

9. of B. phone C. fiction D. photograph

C. Choose the word whose syllable is stressed differently from the rest

10. champion B. audience C. cinema D. existence

11. rousing B. excited C. mournful D. lyrical

D. Rewrite the following sentences, using the suggestion

12. Hung didn't go to class yesterday because he was ill.( had)

If Hung ______________________________________________________

13. Hung didn’t do exercise until his father reminded him(did)

It was _______________________________________________________

14. Hung wanted to return home early so he took a taxi. ( so as to)

Hung took_________________________________________________

15. Hung has breakfast early to go to school on time. ( for)

What _____________________________________________________

ANSWER KEY

1. B

2. C

3. D

4. B

5. D

6. B

7. A

8. D

9. A

10. D

11. B

12. If Hung hadn’t been ill, he would had gone to class yesterday.

13. It was until his father reminded him that he did exercises.

14. Hung took a taxi so as to return home early.

15. What does Hung have breakfast early for?

Thực hiện bài trắc nghiệm trực tuyến tại đây: Kiểm tra 15 phút số 4 Tiếng Anh 10 năm học 2018 - 2019.

Tải trọn bộ nội dung đề thi tại đây: Đề kiểm tra 15 phút số 4 Tiếng Anh 10 năm học 2018 - 2019. Ngoài ra, VnDoc.com đã đăng tải rất nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 10 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 10, Đề thi học kì 1 lớp 10, Đề thi học kì 2 lớp 10, Bài tập Tiếng Anh lớp 10 theo từng Unit trực tuyến,... 

Đánh giá bài viết
1 311
Tiếng Anh lớp 10 Xem thêm