Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 9

Ôn tập kiểm tra cuối kì 2 tiếng Anh lớp 5

Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 9 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong đề thi học kì 2 lớp 5 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 5 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 5

Bài kiểm tra trắc nghiệm và tự luận Tiếng Anh lớp 5 học kì 2 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 5 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 5 và môn Tiếng Việt 5. Mời các em thao khảo bài sau đây.

Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 9

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

I. Look at the picture and write suitable words:

1. I like eating _____ very muchĐề thi lớp 5 cuối kì 2 môn Tiếng Anh nâng cao

2. Lan and her family want to buy some food.

Let’s go to the ________

Đề thi lớp 5 cuối kì 2 môn Tiếng Anh nâng cao

3. What time do you go to school every day?

I go to school at ______

Đề thi lớp 5 cuối kì 2 môn Tiếng Anh nâng cao
4. Anna likes to go to Da Nang by _____Đề thi lớp 5 cuối kì 2 môn Tiếng Anh nâng cao

5. What is your favorite food?

I like _________

Đề thi lớp 5 cuối kì 2 môn Tiếng Anh nâng cao

II. Match

1. Hi, Lan. What are you doing?A. I’m reading a book about Santa Claus
2. What are you reading?B. No, it isn’t
3. Is it interesting?C. I don’t know what to do. Can you tell me?
4. Why don’t you do anything more interesting?D. Yes. That’s great idea
5. Let’s play footballE. I’m reading

III. Read the passage and answer the questions:

My friend’s name is Anna Tran. She is ten years old. She was born on 24th March 1999 in Hanoi. She lives at 123 Xuan Thuy street, Hanoi. She lives in a flat with her parents. She is a student at Hoang Liet Primary school. She studies well. Her favorite subject in her school is English.

1. What is her name?

2. How old is she?

3. When is her birthday?

4. Where does she live?

5. What is her favorite subject?

IV. Choose the best answer A, B, C or D

1. Do you want ____ chess with me?

A. play

B. to play

C. playing

D. played

2. She is reading a letter ____ her friend, Linda

A. from

B. to

C. at

D. in

3. I want to be a footballer in the future ____ I like to play footballer.

A. and

B. but

C. or

D. because

4. We ____ breakfast at home

A. has

B. having

C. have

D. had

5. The ____ day of a week is Monday

A. first

B. second

C. third

D. fourth

6. Nam: ____ Tony get up at 5.00? - Linda: Yes, he does

A. Do

B. Does

C. Is

D. Are

7. My sister ___ karate in her free time

A. does

B. do

C. plays

D. play

8. What about _____ to Hue on Sunday?

A. to go

B. go

C. going

D. goes

9. His mother is a secretary. She works in a(n) ________

A. Hospital

B. Office

C. Cinema

D. Supermarket

10. _____ you like to drink coffee? Yes, please

A. What

B. Would

C. Want

D. How

V. Make questions for the underlined parts:

1. ____________________?

We speak Vietnamese

2. ___________________?

His chicken produce many eggs

3. ____________________?

It’s cool and nice in the fall in my country

-The end-

Đáp án đề thi lớp 5 cuối kì 2 môn Tiếng Anh nâng cao

I. Look at the picture and write suitable words:

1. Sandwich

2. Supermarket

3. Seven o’clock

4. Plane

5. Chicken

II. Match

1. E

2. A

3. B

4. C

5. D

III. Read the passage and answer the questions:

1. Her name is Anna Tran

2. She is ten years old

3. Her birthday is on 24th March

4. She lives at 123 Xuan Thuy street, Hanoi

5. Her favorite is English

IV. Choose the best answer A, B, C or D

1. B

2. A

3. D

4. C

5. A

6. B

7. A

8. C

9. B

10. B

V. Make questions for the underlined parts:

1. What language do you speak?

2. How many eggs do his chickens produce?

3. What is the weather like in the fall in your country?

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 9. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 5 hay như Bộ đề thi tiếng Anh lớp 5 học kì 2 năm 2019 - 2020, Đề thi lớp 5 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh nâng cao - Đề 6..... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
7 396
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề thi học kì 2 Xem thêm