Bài tập tiếng Anh lớp 4 Unit 13: Would you like some milk?

Tiếng Anh Uni 13 lớp 4: Would you like some milk?

Mời quý thầy cô và các em học sinh tham khảo Bài tập Tiếng Anh lớp 4 Unit 13 chương trình mới: Would you like some milk? sau đây. Trong đề này, các em sẽ được ôn tập lại tất cả phần kiến thức ngữ pháp và từ vựng Tiếng Anh Unit 13. Các em có thể mở sách ôn tập lại lý thuyết trước khi làm bài để đạt kết quả cao nhất. Chúc các em làm bài tốt!

Ex1: Put a word under each picture: Vegetables, lemonade, noodles, apple, orange, rice, fish, bread, water, milk, chicken, banana

Bài tập tiếng Anh lớp 4 Unit 13

Đáp án:

1 - lemonade 2 - orange 3 - water 4 - apple
5 - banana 6 - noodles 7 - rice 8 - chicken
9 - fish 10 - bread 11 - milk 12 - vegetables

Ex 2: Odd one out:

1. a. fish

b. pork

c. beef

d. fruitjuice

2. a. bread

b. nurse

c. noodles

d. food

3. a. doctor

b. worker

c. rubber

d. teacher

4. a. clerk

b. field

c. factory

d. office

5. a. drink

b. milk

c. water

d. apple

6. a. banana

b. apple

c. fruit

d. tailor

7. a. drink

b. noodles

c. bread

d. fish

8. a. lemonade

b. fruitjucie

c. lunch

d. chicken

9. a. vegetable

b. breakfast

c. lunch

d. dinner

10. a. rice

b. orange

c. banana

d. apple

11. a. orangejuice

b. milk

c. water

d. fish

12. a. bread

b. noodles

c. hungry

d. fish

13. a. thirsty

b. banana

c. apple

c. lemonade

14. a. math

b. teacher

c. history

d. music

15. a. subject

b. pencil

c. rubber

d. shapener

16. a. English

b. America

c. Japan

d. China

17. a. nationality

b. his

c. her

d. your

18. a. get up

b. go home

c. name

d. sing

19. a. PE

b. IT

c. On

d. Art

20. a.eat

b. pork c. chicken d. bread

Đáp án:

1 - d 2 - b 3 - c 4 - a 5 - a
6 - d 7 - a 8 - c 9 - a 10 - a
11 - d 12 - c 13 - a 14 - b 15 - a
16 - a 17 - a 18 - c 19 - C 20 - a

Ex 3: Put the words in correct order:

1. like/ I/ apple juice/ would/some/

.....................................................................................................................

2. what/ your/ drink/ favourite/is/ ?

.......................................................................................................................

3. Mary’s/ food/ is/ what/ favourite/?

....................................................................................................................

4. drink/ is/ juice/ favourite/ my/orange/

..............................................................................................................

5. parents/ fish/ rice/ like/ my/ and/

.......................................................................................................................

6. have/ you/ breakfast/ do/ what/ for/?

.................................................................................................................

7. is/ drink/ your/ favourite/ what/?

.......................................................................................................................

8. mother/ home/ late/ goes/ evening/ the/ in/ my/

.................................................................................................

9. her/ factory/ worker/ works/ in/, / he/ is/ father/ a/ a/

........................................................................................

10. she/ some/ like/ water/ would/ and/ apple/

........................................................................................................

Đáp án:

1 - I would like some apple juice.

2 - What is your favorite drink?

3 - What is Mary's favorite food?

4 - My favorite drink is orange juice.

5 - My parents like rice and fish.

6 - What do you have for breakfast?

7 - What is your favorite drink?

8 - My mother goes home late in the evening.

9 - Her father is a worker, he works in a factory.

10 - She would like apple and some water.

Ex 4: Read and macth:

1. What’s your favourite drink?

a. Yes, please.

1.

2. Does she like her job?

b. Yes, you can.

2.

3. Would you like some lemonade?

c. In a factory.

3.

4. What does she do?

d. Yes, please. I love noodles.

4.

5. May I come in, sir?

e. It’s apple juice.

5.

6. Do you like your job?

f. No, she doesn’t.

6.

7. Would you like some noodles?

g. She’s a clerk.

7.

8. Where does he work?

h. Yes, I do.

8.

9. What time do you go to school?

i. On Tuesday and Thursday.

9.

10. Where are you from?

j. No, she’s American.

10.

11. What did you do last night?

k. It’s two fifty six.

11.

12. Did you go to school yesterday?

l. I did my homework and watched TV.

12.

13. Is she Malaysian?

m. At a quarter to seven.

13.

14. What time is it now?

n. Yes, I did.

14.

15. When do you have English?

o. Tokyo, Japan.

15.

Đáp án:

1 - e 2 - f 3 - a 4 - g 5 - b
6 - h 7 - d 8 - c 9 - m 10 - o
11 - l 12 - n 13 - j 14 - k 15 - i

Ex 5: Choose the correct answer:

1. Would you like ................. beef? (an/ a/ some/ any)

2. My father ................. his job. (like/ loves/ do/ have)

3. What ................. Lan do? (is/ am/ do/ does)

4. Our friends ................. to school in the morning. (goes/ when/ go/ did)

5. What ................. you do yesterday? (do/ does/ did/ doed)

6. Lan ................. at the zoo last weekend. (is/ was/ beed/ am)

7. My ................. drink is lemonade. (like/ favourite/ love/ drink)

8. I go to ................. at 10 p.m. (school/ work/ bed/ the zoo)

9. My grandfather is a farmer. He works in the ................. . (factory/ school/ office/ field)

10. Every day I get ................. at 6 o’clock. (up/ in/ to/ next)

11. His favourite drink is ................. . (chicken/ beef/ fruitjuice/ beef)

12. Sometimes I have some bread with milk for ................. . (school/ breakfast/ class/ friend)

13. I am hungry. I would like some ................. . (water/ milk/ coffee/ noodles)

14. Tuan is a doctor. He works in a ................. . (field/ factory/ hospital/ police stattion)

15. My uncle is a ................. in a primary school. (tailor/ singer/ teacher/ driver)

16. My grandparents are working in the rice ................. now. (field/ office/ hospital/ school)

17. What ................. does your brother get up? (colour/ time/ food/ drink)

18. ................. does she work? – in an office. (what/ who/ when/ where)

19. My school starts at 7 o’clock and ................. at 11.15. (does/ teaches/ finishes/ watches)

20. ................. dinner, I do my homework or listen to music. (at/ after/ before/ in)

Đáp án:

1 - some 2 - loves 3 - does 4 - go 5 - did
6 - was 7 - favorite 8 - school 9 - field 10 - up
11 - fruit juice 12 - breakfast 13 - noodles 14 - hospital 15 - teacher
16 - field 17 - time 18 - Where 19 - finishes 20 - after

Ex 6: Fill in the blank with a suitable word:

1. I go to school ................. Monday to Friday.

2. She was ................. school this morning.

3. She goes to bed ................. 9 p.m

4. What time do you get .................?

5. Pupils don’t go to school ................. Saturdays and Sundays.

6. Lan goes to English club ................. Monday, Wednesday and Friday afternoon.

7. My mother’s birthday is ................. the eighth of February.

8. She has breakfast ................. half past six.

9. They usually play football ................. the afternoon.

10. ................. yellow table, the girls are painting some masks.

11. There are two maps ................. the wall.

12. There is a fence in ................. of my house.

13. My birthday is .................December.

14. The teacher is sitting ................. the bench and reading a book.

15. I have music and IT .................Tuesday.

Đáp án:

1 - from 2 - at 3 - at 4 - up 5 - on
6 - on 7 - on 8 - at 9 - in 10 - at
11 - on 12 - front 13 - in 14 - on 15 - on

Trên đây là Đề ôn tập tiếng Anh 3 Unit 13 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 4 khác như: Giải bài tập Tiếng Anh 4 cả năm, Trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 4 online, Đề thi học kì 2 lớp 4, Đề thi học kì 1 lớp 4, ... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
48 11.359
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh cho học sinh tiểu học (7-11 tuổi) Xem thêm