Bài tập unit 3 lớp 12 The green movement

Bài tập tiếng Anh 12 unit 3 The green movement có đáp án

Nằm trong bộ bài tập tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit, bài tập tiếng Anh unit 3 lớp 12 The green movement có đáp án dưới đây do VnDoc.com tổng hợp và đăng tải. Bài tập unit 3 The green movement lớp 12 có đáp án được biên tập bám sát chương trình SGK tiếng Anh 12 thí điểm giúp các em ôn tập tại nhà hiệu quả.

I. Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

1. ____ he was waiting for Sana outside the cinema, Johny realized that the street was extremely crowded.

A. So

B. While

C. Unless

D. Even though

2. I didn't meet him right away ____ he had to talk to his manager first.

A. while

B. if

C. because

D. or

3. ____ what has happened, I think she will never come back.

A. If

B. Unless

C. While

D. After

4. There wasn't a micro for the headmaster, ____ is a big problem.

A. what

B. which

C. that

D. where

5. The student wiped the board ____ was full of posters.

A. that

B. while

C. after

D. so

6. Most mammals have four chambers in their hearts, ____ some do have three.

A. in spite

B. although

C. despite of

D. so long as

7. Mammals, ____ are warm-blooded, meaning that they generate their own body heat and are thus more tolerant of temperature extremes.

A. On the other hand

B. In contrast

C. In short

D. In conclusion

8. Birds and mammals, ____ they are warm blooded, move more swiftly and have greater physical endurance than reptiles.

A. although

B. thus

C. because

D. besides

9. We should set our printer's default ____ it prints on one side of the page.

A. besides

B. and

C. so

D. therefore

10. Your laptop may go to sleep, ____ it's still consuming energy.

A. but

B. even though

C. so

D. furthermore

II. Give the correct form of the verbs to fill in the blank.

1. Global Forest Watch has also __________ (initiate) a project to counteract deforestation through awareness.

2. Lessons learned from these techniques can _______ (apply) across the world, in places where vulnerable species are in danger from encroaching human settlement.

3. The environmental movement __________ (need) to mature its view of the role of people, technology and corporations.

4. Invasive species can even __________ (prey) on native species directly, forcing native species towards extinction.

5. Herbicides and pesticides may keep yards looking nice but they are in fact hazardous pollutants that _________ (affect) wildlife at many levels.

III. Rewrite the following sentences so that the second ones have the same meaning as the given sentence.

1. Jane must have her dress ironed before she goes on her blind date with the guy she's been introduced by her lovely bestie.

Jane's dress _________________________________________

2. You wouldn't find a person suit you better than your current partner anywhere in the world.

No where _________________________________________

3. The realization that he had been lying to me about his job all along came much later.

Only much _________________________________________

4. You won't pass the JLPT test easily if you don't practice your Japanese frequently.

Without _________________________________________

5. The reason why Jenny didn't accept his proposal was that she didn't truly trust his love.

As Jenny _________________________________________

ĐÁP ÁN

I. Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

1 - B; 2 - C; 3 - D; 4 - B; 5 - A;

6 - B; 7 - A; 8 - C; 9 - C; 10 - A;

II. Give the correct form of the verbs to fill in the blank.

1. Global Forest Watch has also _____ initiated_____ (initiate) a project to counteract deforestation through awareness.

2. Lessons learned from these techniques can ____be applied___ (apply) across the world, in places where vulnerable species are in danger from encroaching human settlement.

3. The environmental movement _____needs_____ (need) to mature its view of the role of people, technology and corporations.

4. Invasive species can even _____prey_____ (prey) on native species directly, forcing native species towards extinction.

5. Herbicides and pesticides may keep yards looking nice but they are in fact hazardous pollutants that ____affect_____ (affect) wildlife at many levels.

III. Rewrite the following sentences so that the second ones have the same meaning as the given sentence.

1 - Jane's dress needs ironing before she goes on her blind date with the guy she's been introduced by her lovely bestie.

2 - No where in the world would you find a person suit you better than your current partner.

3 - Only much later did I realize that he had been lying to me about his job all along.

4 - Without practicing your Japanese frequently, you won’t/ can’t pass the JLPT test easily.

5 - As Jenny didn't truly trust his love, she didn't accept his proposal.

Trên đây là Bài tập Unit 3 The green movement lớp 12 có đáp án. Ngoài ra, VnDoc.com đã đăng tải nhiều tài liệu unit 3 tiếng Anh lớp 12 The green movement khác như:

Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 Tiếng Anh lớp 12: The Green Movement

Bài tập tiếng Anh 12 Unit 3 nâng cao: The Green Movement

Bài tập tiếng Anh lớp 12 Unit 3 The Green Movement

Đánh giá bài viết
1 1.111
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh lớp 12 Xem thêm